Putkiremontit

Käyttövesiremontti

Miksi käyttövesiremontti kannattaa tehdä?

Jos käyttövesiputkesi ovat yli 25-vuotta vanhat ja ne ovat kuparia, rautaa tai vanhaa muoviputkea (happidiffuusioimatonta), ne sisältävät suuren vesivahinkoriskin, koska vuosien aikana niihin voi ilmestyä pistesyöpymää tai kulumista, sekä rautaputket tukkeutuvat pikku hiljaa. Käyttövesiputkien kulumista voi aiheuttaa puutteellinen kannakointi, paineiskut ja lämpötilavaihtelut. Käyttövesiputket kulkevat yleensä lattiarakenteiden sisällä ja niiden eristys olosuhteisiin nähden ei välttämättä ole riittävä. Käyttövesiremontti parantaa vedenlaatua, poistaa vesivahinkoriskin ja laskee vakuutusmaksuasi.

Paljonko käyttövesiremontti maksaa?

Käytetään esimerkkinä ihan tavallista 80-luvun yksi kerroksista 120m² omakotitaloa. Talossa on ihan tavalliset vesipisteet, eli yksi vessa, suihku, pesukoneventtiili, keittiö, ulkovesiposti, kodinhoitohuoneen hana ja “pannuhuone” tavarat.

Tällaisen kohteen hinta on avaimet käteen periaatteella remontoituna 4000-5000€ alv 24%.

Urakka sisältää kaikki työt ja kaikki materiaalit, paitsi uudet vesikalusteet eli pöntöt ja hanat. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Kolme tapaa tehdä käyttövesiremontti

1. Pelkkä vesikalusteiden uusiminen ympäristöystävällisiin tuotteisiin, jotka kuluttavat vähemmän vettä ja tuovat modernin ilmeen.

2. Pelkkä käyttövesiputkien uusiminen vanhoille vesikalusteille, jos ne toimivat ja asiakkaalla ei ole tarvetta uusille vesikalusteille.

3. Kokonaisvaltainen käyttövesiremontti, jossa uusitaan sekä kaikki käyttövesiputket, että kaikki vesikalusteet.

Putkiremontit

Pyydä ilmainen kartoitus putkiremontista!

Lämpöverkkoremontti

Miksi lämmitysremontti kannattaa tehdä?

Yli 30-vuotta vanhat putket ovat vesivahinkoriski, koska ne kulkevat lattian sisällä, eikä niiden kannakoinnista tai eristyksestä voida tietää, jolloin ulkoinen kosteus voi päästä tuhoamaan rautaputken nopeasti.

Myös olen törmännyt tapaukseen, jossa huonosti kannakoidut putket olivat ajansaatossa hanganneet toisiaan ja olivat siten päässeet vuotamaan ja hajoamaan.

Paljonko lämmitysverkostoremontti maksaa?

Käytetään esimerkkinä ihan tavallista 80-luvun yksi kerroksista 120m² omakotitaloa. Talossa on 10 vanhaa patteria, mitkä uusitaan matalaenergiapattereiksi. Kohteessa uusitaan myös kaikki putket, venttiilit, termostaatit ja pannuhuoneen putkisto. Tällaisen hinta avaimet käteen periaatteella 8000-9500€. 

Mikäli kohteessa ei uusita ollenkaan pattereita, vaan uusitaan pelkkä putkisto, venttiilit ja pannuhuoneputkisto, niin hinta on 6000-7700€.

Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista!

Neljä tapaa tehdä lämpöverkkoremontti

1. Pelkkä venttiileiden ja termostaattien vaihto on hyvä kohteessa, jossa putkiston ja pattereiden kunto on hyvä, mutta tukkeutuneet ja rikkinäiset venttiilit estävät pattereiden optimaalisen toiminnon.

2. Asennetaan uudet putket pintavetona ja venttiilit, mutta jätetään vanhat patterit, jos niiden kunto on hyvä.

3. Kokonaisremontti on järkevä tehdä kohteessa, jossa on lämpöpumppu (maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu), jotta laitteista saadaan paras mahdollinen hyötysuhde irti, matalaenergiapattereiden avulla.

4. Myös kohteissa, jossa on alimitoitetut ja maalatut patterit, olisi syytä vaihtaa uusiin matalaenergisiinpattereihin, koska niiden lämmönluovutuskyky on huomattavasti parempi. Uudet patterit tuovat uutta ilmettä ja asumismukavuutta.

Miksi valita Nättilämpö?

01

Yrittäjällä yli 400 putkiremontin kokemus

Yrittäjällä on yli 400 putkiremontin kokemus, tarjoten asiakkaille laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja vuosien ammattitaidolla ja asiantuntemuksella.

02

Sitoutunut ja kokenut kahden miehen tiimi

Sitoutunut ja kokenut kahden miehen tiimi, joka työskentelee saumattomasti yhdessä, tarjoten tehokasta ja luotettavaa palvelua jokaisessa projektissa.

03

Toteutamme projektit nopeasti sekä siististi

Toteutamme projektit nopeasti ja siististi, varmistaen asiakkaiden tyytyväisyyden.

Keskimäärin putkiremontti kestää 1-2 päivää.

Onko sinulla tarvetta putkiremontille, mutta jokin arvelluttaa?

Ota yhteyttä

Rahoitus

Meillä tarjolla myös joustavat rahoitusvaihtoehdot

Tarvitsetko apua?