Tietoa yrityksestä

Tietoa yrityksestä

Nättilämpö Oy

Yritys on perustettu tarjoamaan nykyaikaista LVI-alan työtä nykyaikaisilla työvälineillä ja työmenetelmillä. Toimitusjohtaja Tero Nätti on jo toisen sukupolven LVI-yrittäjä, sillä hänen isänsä toimi alan yrittäjänä Haapavedellä 90-luvulta asti. Tero ei tietoisesti hakeutunut LVI-alalle, saatika yrittäjäksi, vaan veri veti alitajuisesti isän polulle. Päivääkään ei ole kaduttanut, sillä tekeminen tulee selvästikin geeneistä.

Tero Nätti

Mitä lupaamme?

Asiakastyytyväisyys. Se lähtee heti ensimmäisestä kontaktista ja siitä miten sitä lähdetään viemään eteenpäin. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan ja tarvittaessa ehdotetaan ammattilaisen näkemys. Meiltä asiakas saa kysyä mitä vain, koska tyhmiä kysymyksiä ei ole. Ala on niin laaja, että ristiriitaista tietoa löytyy netistä paljon. Työnlaatu suoritetaan parhaalla mahdollisella tavalla ja hyväksytetään asiakkaalla.

Aikataulu joka pitää.

Asiakkaan kanssa sovitaan asennuspäivämäärä ja työn kesto. Osaamme aikatauluttaa työmaiden keston hyvin, koska olemme tehneet kyseisiä remontteja jo satoja. Keskimäärin putkiremontti kestää 1-4 päivää ja voit asua asunnossasi remontin aikana. Ilmavesilämpöpumpun asennus kestää 1-2 päivää kohteesta riippuen, eikä vaikuta asumiseen.

Tero Nätti

Toimitusjohtaja/LVI-urakoitsija

Yhteystiedot:

050 546 3475
tero.natti@nattilampo.fi

Tuotteita joita asennamme

Tarvitsetko apua?